Kuivajääpuhallusta kokemuksella

Olemme ehkä Suomen vanhin kuivajääpuhalluksia tekevä yritys. Teemme puhallusta kaikenlaisiin ja kokoisiin kohteisiin 15-vuoden kokemuksella. Kuivajäällä saamme puhdistettua haastavia pintoja nopeasti, siististi ja ennen kaikkea hellävaraisesti pintaa vaurioittamatta.

 

Kuivajääpuhalluksessa käytetään kuivajäätä, joka on noin −80-asteista kiinteässä olomuodossa olevaa hiilidioksidia. Kuivajäätä puhalletaan kohteeseen pieninä pelletteinä, joiden puhdistava vaikutus perustuu räjähdyksenomaiseen lämpöshokkiin. Kuivajää haihtuu ilmaan ja jäljelle jää vain kaikki irronnut lika. Kuivajääpuhallus on siis erittän siisti tapa puhdistaa pintoja verrattuna hiekka- tai soodapuhallukseen, joissa siivottavaksi jää myös puhallettu aines.

 

Käyttökohteita on lukemattomasti. Kuivajäällä voidaan puhdistaa menestyksekkäästi esimerkiksi vahinkosaneerauskohteita, teollisuuden koneita, hirsi ja puupintoja, sokkeleita, julkisivuja ja paljon muuta.

 

Ota rohkeasti yhteyttä meihin niin jutellaan lisää miten voisimme olla avuksi juuri teidän kohteessanne. Tulemme mielellämme myös paikanpäälle katsomaan ja suunnittelemaan yhdessä miten teidän kohteenne puhdistus onnistuisi.

X

Ota yhteyttä

Sanavarma Solaris

puh. 03-7800 350
ma-pe 07-16
Terveystie 14, Hollola
info@htkonevuokraamo.fi